annonce
Landsdækkende problem med affald
Aase Rasmussen beskrev i sidste uge sine udfordring som ældre, der selv skulle køre sit affald ud til vejen

 

. Og tak for det Aase Rasmussen, for du peger på en generel og landsdækkende problemstilling. Kommunens gældende regulativ på affaldsområdet er lavet med det formål at skabe en ramme for en velfungerende kommunal affaldsindsamling – både for borgere og skraldemanden. Når Gladsaxe Kommune afhenter affald hos borgerne, skal skraldemanden overholde gældende lovgivning, blandt andet Arbejdstilsynets regler omkring hældninger. De steder, hvor der på adgangsvejen til beholderen er en hældning på over 10 procent, skal borgerne derfor selv sætte beholderen frem til bagkant af fortov. Vi er i øjeblikket ved at foretage en individuel vurdering af de adresser, der er blevet indmeldt af skraldemanden med hældningsproblemer. Din adresse er blandt disse og du vil derfor snart høre nærmere fra os.
 Anja Hoff Hansen
Forsyningsafdelingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top