- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Lokale konservative vil i EU-parlamentet

Valget til EU-parlamentet 25. maj kan være svært at koble til det lokale, men i Gladsaxe kan man stemme på Nichlas Vind, der har en fortid som formand for Konservativ Ungdom i Gladsaxe.

Han får hjælp i sin valgkampagne af det tidligere byrådsmedlem Kristoffer Beck, der selv har en fortid som landsformand for KU.

Der er ikke mange der går op i EU- valget, og flere prognoser viser, at kun ca. 50% af danskerne har tænkt sig at stemme til valget. Nichlas håber derfor, at hans kampagne kan være med til at hæve valgdeltagelsen, særligt blandt de unge, hvor valgdeltagelsen forventes, at ligge markant under 50 %.

”Rigtig meget af den lovgivning vi har i Danmark kommer fra EU. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at vi tager stilling til hvilket Europa vi som danskere ønsker, at være en del af i fremtiden. Derfor kæmper jeg for, at vi får et mere balanceret EU, end det vi har i dag. EU skal ikke blande sig i hvem der har ret til danske velfærdsydelser eller hvor mange kvinder og mænd der skal være i danske virksomhedsbestyrelser.

Fokus skal være på fred og frihandel. EU skal være en vækstfremmende og jobskabende union, ikke en formynderisk og skatteudskrivende union, som mange på venstrefløjen ønsker det,” siger  Nichlas Vind.

I kampen for, at opnå en plads i parlamentet modtager Nichlas hjælp fra KU’ere i hele landet, og også det forhenværende konservative byrådsmedlem, Kristoffer Beck, hjælper til i valgkampen.

”Nichlas er en af de skarpeste personer jeg overhoved kender. Han repræsenterer en EU politik der sætter Danmark og den enkelte dansker i centrum, og kun vil bruge EU til at løse opgaver der ikke kan løses på nationalt plan. Derfor stemmer jeg også selv på ham, og vil naturligvis anbefale alle andre at gøre det samme, siger Kristoffer Beck