Mænd skal klippes oftere
Frisør-i-Mørkhøj-21-14.jpg
Øzkan Sagici vil køre med lav avance, der så skal trække mange kunder til Foto: Kaj Bonne
Frisør i Mørkhøj kører med lave priser

På Stavnsbjerg Alle 1i Mørkhøj ligger der nu en ægte herrefrisør ”Mørkhøj Frisør”. Konceptet er klart; det er for drenge og mænd i alle aldre og prisen for en klipning er 100 kroner.

Ejeren Øzkan Sagici har været frisør de sidste fem år i Værløse, men nu var det tid til egen salon.

”Jeg tilbyder hårvask, klipning og trimning af skæg. Derudover er der mandesnak, god stemning og afslapning,”  fortæller Øzkan Sagici, der selv bor i Ballerup.

Den lave pris på klipningen har en bestemt årsag. Øzkan Sagici håber, at prisen kan være med til at flere mænd har styr på frisuren hele tiden.

”Jeg håber folk kommer oftere. De skal ikke vente flere måneder, til håret er blevet for langt. De kan for eksempel komme hver 14. dag eller hver måned.”

Der har allerede været godt gang i salonen, og kunderne er meget tilfredse. Øzkan Sagici tror også det handler om den meget fleksible ordning. I salonen kan mænd kigge forbi og blive klippet uden tidsbestilling.

”Vi mænd er ikke så gode til det med tid og planlægning. Det er rart at kunne blive klippet, behovet er der. Man kan komme forbi og blive klippet med det samme eller sige ´hey jeg kommer om ti mutter,” fortæller Øzkan Sagici.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top