Nyt lyskryds på Søborg Hovedgade
Bedre sikkerhed ved Maglegårds Alle

Trafik- og Teknikudvalget har som led i projektet Gladsaxe Trafiksikkerhedsby besluttet at opsætte en signalregulering i krydset Søborg Hovedgade – Maglegårds Allé. Årsagen er at krydset opleves utrygt, især for cyklister og bilister, der kommer fra Maglegårds Allé.

Hermed har udvalget fulgt et forslag fra et brugerpanel med deltagelse af professionelle brugere lastbilchauffører, kørelærere og medlemmer fra Dansk Cyklistforbund. Panelet har haft til opgave at udpege kryds i Gladsaxe hvor de oplevede, at det var svært at færdes. Det ny signal bliver samstyret med signalet ved Erik Bøghs Allé, så der ikke opstår unødvendige forsinkelser.

– Jeg er jo selv lastbilchauffør og oplever også at krydset i dag kræver stor opmærksomhed. Jeg er glad for at vi nu kan forbedre både tryghed og sikkerhed i krydset, siger Trafik- og Teknikudvalgets formand Ole Skrald Rasmussen (A).

Anlægsarbejdet starter i uge 22 og forventes afsluttet i løbet af juni måned. Det kan ikke undgås, at trafikanterne vil opleve gener under arbejdets udførelse men Gladsaxe Kommune håber, at borgere og trafikanter vil blive glade for det ny anlæg.

 

 

 

 

 

 

1 kommentar om “Nyt lyskryds på Søborg Hovedgade”

  1. mads gianelli siger:

    Lyskrydset ved erik bøghs alle er i sort det er sket 4 gange på 14 dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top