Oplysning og morskab
Vinsmagning-07-20-14.jpg
Medlemmerne af Butiksrådet havde travlt med at levere flasker ud til de mange borde, når de forskellige vine skulle testes. Foto: Kaj Bonne.
Vineksperten Karsten Riis Laursen hyggede om 200 gæster i vinaften

Det plejer at være yderst underholdende, når vineksperten Karsten Riis Laursen lægger vejen forbi Gladsaxe Gymnasium til den vinaften som Butiksrådet ved Kvickly arrangerer.

Og Karsten Riis Laursen levede op til forventningerne. Det var saglig information blandet med masser af kvikke og sjove bemærkninger.

Den første af hvidvinene havde en smag af citron. ”Og det er jo herligt, når man ved hvor dyre citroner er at købe nu om dage”, konstaterede Karsten Riis Laursen.

Næste hvidvin rummede mange kvaliteter rummede mange kvaliteter. Man kunne sågar skylle gebisset i den, som Karsten Riis Laursen sagde.

Men der var også masser af kyndig information. Og så var der hib til vinsnobberne. Dem der køber vin bare fordi den er dyr. Og af og til bliver snydt fordi der er hældt noget sprøjt på flaskerne fordi producenterne ved, at flasker bare skal stå til pynt, så ejerne kan blære sig.

-Kunsten er at købe vin til 100 kr. flasken – for 50 kr., som Karsten Riis Laursen sagde.

Vinsmagning-03-20-14
Foto: Kaj Bonne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top