annonce
Parkinson i fokus
Cyklister-for-Parkinson-01-22-14.jpg
1.1. viceborgemster Serdal Benli viste vej, da feltet rullede ind på pladsen bag rådhuset lørdag formiddag. Foto: Kaj Bonne
Cykelløb med til at rette opmærksomheden mod sygdommen

Den canadiske skuespiller Michael J. Fox kendt fra Blomsterbørns børn og Spin City  blev ramt af Parkinsons syge, og han har gjort meget for at få gjort opmærksom på sygdommen.

I lørdags kom der også I Gladsaxe lidt ekstra fokus på sygdommen, som man heldigvis i nogle tilfælde kan gøre noget, ved så rystelserne ikke bliver så voldsomme som tidligere. Men der skal forskes meget mere, så det forhåbentlig lykkes at begrænse og i allerbedste fald at hindre sygdommen i at udvikle sig.

1. viceborgmester Serdal      Benli fra SF var med på team Fox-cykelholdet, der kørte en tur på 28 km fra Holte til Kgs. Nytorv. Turen gik bl.a. forbi Gladsaxe Rådhus.

Holdet blev anført af Frank Hvam, Lennie Kristensen og politikerer fra de syv kommuner, som arrangørerne gerne vil tale med om Parkinsons. Der var meldt 45 ryttere til start på de 28 km, for at vise deres støtte til den gode sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top