Patentdomstol det store emne
Valgmøde-20-21-14.jpg
Holger K. Nielsen fra SF, Nils Juhl Andresen fra venstre, Lars Abel fra de konservative, Kathrine Alexandrowiz fra Socialdemokraterne, Mogens Camre fra Dansk Folkeparti, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, Niels Westy fra Liberal Alliance og Christin Juhl fra Folkebevægelsen mod EU var i panelet og i god demokratisk ånd præsenterede de deres synspunkter og kommenterede andres holdninger. Foto: Kaj Bonne
Der måtte bæres ekstra stole frem til Gladsaxe Bladets valgmøde

Valgdeltagelsen ved EU-valg plejer at være alt andet end imponerende, men fremmødet til Gladsaxe Bladets valgmøde i tirsdags på Telefonfabrikken fortalte, at der trods alt er en pæn interesse for at sætte sig ind i tingene. det var ikke kun Tordenskjolds soldater, der mødte frem Der måtte bæres ekstra stole ind, så alle kunne sidde ned under det halvanden time lange møde, hvor talerne på skift fik fem minutter til at tale for eller imod. Derefter var der så spørgsmål. Patentdomstolen prægede mødet, og der var med otte deltagere i panelet ikke overraskende ganske stor spredning i opfattelsen af, om det er godt eller skidt, om Danmark slutter sig til. Og fortolkningen af hvad Patentdomstolen kan blande sig i var ikke helt krystalkar.

Valgmøde-03-21-14

Susanne Palsig fra SF, Lone Yalcinkaya fra Venstre, Claus Wachmann fra de radikale og  Kristian Tørning fra Dansk Folkeparti stod op og lyttede til indlæg og debat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top