annonce
Politiet er efterlyst
Politiets opgave er at sikre ro og orden og hjælpe borgerne, når de har behov for det.

Politiets opgave er at sikre ro og orden og hjælpe borgerne, når de har behov for det.

Men mange føler, at de må kigge langt efter Politiet når de har brug for det. Man får det indtryk, at Politiets vigtigste opgave er at afvise borgere der ringer til alarmcentralen.

Jeg har haft to oplevelser af Politiets manglende lyst til at hjælpe. Første gang var fredag aften, da jeg ringede for at anmelde en brand i parken på Runebergs Allé. Med mindre branden var under et træ fik jeg besked på, at den måtte slukke sig selv.

Anden gang i forrige weekend, hvor man kunne have ønsket sig Politiets tilstedeværelse, var i forbindelse med kampen mellem Lyngby og AB. ABs fanklub havde arrangerede et optog fra Lyngby Station til stadion. I ugen op til kampen havde de været i kontakt med Politiet om sikkerheden. De mente ikke, at der var en risiko ved kampen. Alligevel var der fans fra Lyngbys fanklub, som syntes de skulle provokere ABs fan til et slagsmål. Det lykkedes heldigvis ikke.

Som borger må man stille sig selv det spørgsmål, hvad skal der til før Politiet kommer?

 

Måske Politiet prioriterer fartbøder og cyklister højere fordi de enkelte politimestre får bonus alt efter hvor mange bøder, de udskriver. Det er bare en dårlig prioritering af Politiets mandskab.

Mange følger sig utrygge, og specielt når Politiet har flere undskyldninger for ikke at rykke ud. Når en brand og trusler til en fodboldkamp ikke kan få Politiets opmærksomhed, kan med spørg – hvad skal der så til?

 

 

Henrik Sørensen
Folketingskandidat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top