annonce
Seniorer kan lære om elektronisk post
Møde på Kildegården

Seniorrådet inviterer til temamøde om den nye mulighed for at få elektronisk post fra din kommune og andre offentlige myndigheder:

Tirsdag 27. maj  kl. 14 – 16  i Festsalen på Træningscenter Gladsaxe

(Seniorcenter Kildegården),  Kildebakkegårds Allé 165.

Fra 1. november 2014 vil post fra kommunen, hospitaler og fra andre offentlige myndigheder blive sendt elektronisk til din nye digitale postkasse. Det vil være nyt for mange – nogle er glade for at slippe for alt det papir, mens andre er noget tvivlende, om det nu også er en fordel. Så hvordan kommer man så i gang – eller hvordan kan man undgå at være med?

Seniorrådet har inviteret to medarbejdere fra Borgerservice i Gladsaxe kommune til at fortælle om det nye initiativ. De vil fortælle om hvordan man får sat postkassen i gang, og om hvordan man kan blive fritaget for at få elektronisk post. Der vil være mulighed for at hilse på nogle at de frivillige, der gerne stiller sig til rådighed med råd og hjælp til at komme i gang.

Uanset om man er positiv for den nye mulighed eller er mindre begejstret for initiativet, er der noget, der skal tages hånd om, og det vil der være mulighed for at få mere at vide om på temadagen.

Der er gratis adgang og alle 60+´ere er velkomne. Seniorrådet byder på kaffe/te og kage i pausen.

Der er tilsluttet teleslynge i forbindelse med arrangementet.

Buslinjerne 6A, 68, 160 og 166 kører til Træningscenter Gladsaxe

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top