annonce
Slog til da det gjaldt
Sportsdans: Frederik og Emilia blev nr. 3 i DM kombineret.

Frederik Hansen Petersen, 9 år fra Bagsværd og Emilia Martens-Andersen, 10 år fra Farum deltog forrige lørdag et i Danmarksmesterskaberne kombineret 2014 (standard- og latindanse) i Ravnsborghallen i Køge, og det gik rigtig godt.

Frederik og Emilia blev nr. 3 i rækken Børn 2 Konkurrence. De rykkede op i denne række 1. januar i år, så det var en rigtig flot placering. I de indledende runder var de ikke blandt de tre bedste, men da det gjaldt i finalen, viste de for alvor hvad de kunne, og det betalte sig. Frederik og Emilia har danset sammen i 7 år og de går til dans hos Lene Løvendahl Dansestudie i Brønshøj. Frederik begyndte til dans, da han var 1 år og Emilia da hun var 3 år.

 

dans
Frederik og Emilia har næsten danset hele deres liv, så de har allerede nu masser af erfaring. Foto: Privat.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top