To Søborg-drenge med succes i restaurantlivet
Restaurant-Utterslev-04-21-14.jpg
-Vi arbejder nok 60 timer om ugen, men vi elsker det, fortæller Thomas Pamperin og David Cartwright Foto: Kaj Bonne
-Vi ville gerne have åbnet SWAG i Søborg

De har kendt hinanden siden de begyndte i Søborg Skole som 6-årige. Nu er de fyldt 34 år og har i et år drevet deres egen restaurant SWAG på Utterslev Torv – en restaurant der netop er blevet nomineret til byens bedste nye restaurant hos AOK.

De to ildsjæle Thomas Pamperin og David Cartwright åbnede i august sidste år SWAG og gjorde deres drøm til en virkelighed. Drømmen om at få et spisested med udgangspunkt i fransk madlavning, men med overkommelige priser og en afslappet stemning.

-Vi ville gerne tilbage til vores barndomsby og kiggede længe på lokaler i Søborg. Men der rendte vi hele tiden i problemer. Så skulle der være handicaptoilet, så kunne der ikke komme kørestole ind ad døren. Det ville simpelthen ikke være økonomisk muligt for os at åbne bare et lille sted i Søborg med de betingelser, fortæller barndomsvennerne.

David og Thomas mødte langt mere velvillighed, da de fandt en nedlagt frisørsalon ved Utterslev Torv, hvor de straks gik i gang med at forvandle lokalet til et spisested.

-Vi har selv været malet, boret og tørret af. Alt det vi selv kunne gøre, har vi selv gjort. Vi har nok i alt sat 200.000,- i restauranten og har heldigvis kunnet kalde os gode venner med IKEA, siger Thomas efterfulgt af et grin

Restauranten holder også den franske stil og er indrettet med rå mure, prismelysekrone og franske Art Noveau Plakater.

Thomas har arbejdet i Frankrig og på flere gourmet-inspirerede restauranter i København, mens David har en halv kokkeuddannelse og er uddannet inden for event og detailhandlen

Navnet SWAG står for Simple Wine And Gourmet, og restauranten har kun plads til 14 gæster. For at skabe en nærværende og personlig atmosfære er det David, der er i rollen som tjener, mens Thomas kan ses tilberede og anrette maden i det åbne køkken i baglokalet.

-Vi går efter årstidens råvarer og laver ny menu hver måned. Vi har én menu. Én forret, én hovedret og én dessert og så kan man købe oste som tillæg og selvfølgelig vine, siger David, der lover at gæsterne også kommer til at spise med øjnene.

-Vi er ikke en Michelin restaurant. Det udgiver vi os heller ikke for. Men vi laver mad, der ligner, og så ligger en 3 retters menu på 300 kroner, fastslår Thomas og tilføjer, at der er kommet ekstra skub i forretningen siden nomineringen hos AOK.

-Vi var ved at falde ned af stolene, da vi fik det at vide. Det har helt sikkert givet os et spark i den rigtige retning, fastslår drengene.

 

Fakta

SWAG ligger på Skoleholdervej 50, 2400 NV

SWAG har hver aften én forret, én hovedret og én dessert på menukortet. Derudover kan tilkøbes forskellige oste og selvfølgelig diverse vine. En tre retters menu koster 300 kroner.

Menukortet udskiftes hver måned.

SWAG satser også på take- away.

Man kan stemme på AOK til og med den 9. juni

 

 

 

 

Restaurant Utterslev

01 21-14

-Vi ville helst have haft en restaurant I vores hjemby Søborg, men kommunen var besværlig. Nu er vi glade for at ligge her ved gadekæret ved Utterslev Torv.  Foto: Kaj Bonne

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top