Træningsfliden belønnes
Andreas-Larsen-Boys-C-1m-Prelim-001-ZF-1625-08791-1-001.jpg
Andreas Larsen træner flittigt, og fliden bliver belønnet. Foto: Privat.
Udspringeren Andreas Sargent Larsen henter internationale medaljer

Udspringeren Andreas Sargent Larsen henter internationale medaljer

Der skal træning til. Masser af træning. Og masser af mod, for hvis det går galt, kan det godt gøre ondt, når kroppen kommer ned i vandet i en helt forkert vinkel.. Så ondt at en og anden nok vil give op.

Men for den 15-årige Andreas Sargent Larsen fra Mørkhøj er der ikke så meget tvivl. Udspring er sagen, så næsten hver aften kan han træffes i Lyngby Svømmehal, hvor han springer ud fra enten 1-meter vippen eller 3-meter vippen suppleret med udspring fra tårn.

Andreas er et oplagt talent, og når han så træner så meget, bliver det belønnet.

I efteråret var han til nordiske mesterskaber i Kristiansand i Norge,  i B gruppen (aldersgruppe), og han kom hjem med guldmedalje på både 1-meter vippen og 3-meter vippen.

For tre uger siden, var han i Holland, hvor han  deltog i Amsterdam Diving Cup, hvor  han kvalificerede sig til de kommende europamesterskaber i Italien og verdensmesterskaberne i Rusland senere i år.

Andreas kom hjem fra Holland med med 3 guldmedaljer og en sølvmedaille: han fik guld på 1 meter vippen, guldmedalje  fra tårn, guldmedalje i syncro (sammen med Martin Bang Christensen fra Århus) og sølvmedalje  på 3 meter vippen

Forrige mandag kom han hjem fra – IYDM  2014 -. ”International youth diving” udspringskonkurrence i Dresden i Tyskland, hvor eliten fra 25 nationer kæmpede om medaljerne.

Her sikrede han sig også guld på 1-meter vippen og 3-.meter vippen..

Andreas, der går på Kildegård Privatskole,  træner dagligt i sin udspringsklub LUK i Lyngby svømmehal, hvor landstræner Claus Friislund fører ham frem med kyndig hånd.

I foråret har han fået løfte om sponsorstøtte fra Tem Elite Lyngby.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top