- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

6.B taget på sengen

Inspektør Helle Brinch og viceinspektør Claus Sabroe havde i går højst usædvanligt indkaldt til morgensamling for mellemtrinet på Bagsværd Kostskole, fordi de havde en overraskelse til eleverne.

Ingen elever vidste, at 6.B havde vundet Gladsaxe Kommunes cyklistprøve. Prøven er en del af Sikker Trafiks landsdækkende kampagne, og pudsigt nok vandt Bagsværd Kostskoles 6.B også prisen i 2013.

– Vi er stolte af, at vi har vundet to gange. Det kunne være sjovt med et hattrick, sagde Claus Sabroe.

Borgmester Karin Søjberg Holst, Susanne Bislev Sonnenberg fra Vej og Park samt politikommissær Erik Radmer Jensen blev i aulaen modtaget af et bragende bifald af eleverne.

Karin Søjberg Holst roste 6.B for deres teoretiske og praktiske kunnen, og bad dem komme op og modtage diplom og en præmie til klassen på 3.000 kroner.

Politikommissær Erik Radmer Jensen, der er formand for Vestegnens Trafiksikkerhedsråd, bad eleverne om at være forudseende i trafikken, fordi man sagtens kan komme til skade, selv om man overholder færdselsreglerne. Og til 6.B henvendte han sig direkte: – I skal være rollemodeller for de mindre elever.

Morgensamlingen sluttede meget passende med fællessang. 6.Bs klasselærer Kenneth Sichlau slog tonerne an på klaver, og den glade ungdom sang ”Ti små cyklister” til et 12-tal.