Ældre fodboldstjerne mødes
verner.jpg
Verner Nielsen, AB, har spillet 26 landskampe og han er "still going strong" trods en alder af 83 år. Han sidste landskamp var i 1958 i den legendariske 4-4 kamp i Stockholm mod de nykårede svenske VM-sølvvindere. Foto: Privat.
på ABs anlæg på Skovdiget lørdag

I forbindelse med ABs 125 års jubilæum  har klubben i Bagsværd inviteret til det første stævne herhjemme for spillere over 60 år. Det foregår på lørdag 14. juni.

Stævnet får deltagelse af stærke hold Juventus/Siena, KB, Lyngby, København KFUM, Frem, Aalborg Chang samt to AB-hold. Der spilles fra kl.15.30 med kampe i to puljer og den afgørende finale spilles kl.18.30.

I stævnet deltager en del tidligere landsholdsspillere, idet Niels Yde, Flemming og Verner Nielsen fra AB, mens KB stiller med de forhenværende stjerner, Benny Nielsen og Niels Christian Holmstrøm.

Fodboldmotion er den vigtigste form for motion har flere undersøgelser fra August Krogh Instituttet bevist. Derfor er det imponerende at godt 150 spillere over 60 år på lørdag spiller og kæmper på fodboldbanen om sejrs sødme og senere er der socialt samvær i højsædet, hvor cirka 150 spillere er inviteret til spisning/fest i klubhuset på Skovdiget i Bagsværd – og det bliver med garanti ikke kedeligt.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top