Bube klar til EM
Kvalificerede sig ved stævne i Holland

Kvalificerede sig ved stævne i Holland

Andreas Bube løb forrige weekend 800 m i den hollandske by Hengelo, og klarede EM-kravet

Efter lang lang tid med skadeproblemer, genoptræning og konkurrencer, der ikke rigtig svarede til Bubes sande niveau, så kom der endeligt lidt succes.

Bube kunne på løbets 7. plads notere 1.46,49 min. og dermed er han klar til EM, hvor kravet var 1.47,40.

-Omsider kom der en tid, jeg kan bruge til noget,” lød det bagefter fra Andreas Bube. Jeg var usikker på, hvor hurtigt et udlæg jeg kunne holde til, så jeg lagde mig bagerst i feltet og ventede til de sidste 120 meter med at rykke. Nu har jeg et nogenlunde udgangspunkt til de kommende konkurrencer, men vigtigst af alt mærkede jeg intet til min skade, ” sagde Bubu efter løbet. .

I lørdags blev det til en sjetteplads til Andreas Bube på Slottskogsvallen i Göteborg  i en stærkt besat 800 meter. Den i Norge bosatte cubaner Yeimier Lopez viste verdensklasse med 1:43,98 min. – flere sekunder foran hovedfeltet. Her var der til gengæld tæt kamp om placeringerne. Bube blev i spurten slået af flere stærke konkurrenter, men formåede med sin tid 1:48,08 slå sine nærmeste nordiske konkurrenter, Thomas Roth fra Norge og Johan Rogestedt fra Sverige.

 

Andreas-Bube-01-23-13

Andreas Bube brugte den ”spildte” sæson i fjor til at hjælpe til ved Gladsaxeløbet, og det var populært hos deltagerne.
Foto: Kaj Bonne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top