- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Der skal være et bordtennisbord

Når familien Basco Jacobsen fra Bagsværd tager af sted på ferie i Danmark til et eller andet sommerland, så skal der primært tages hensyn til, at der er et bordtennisbord. For familiens to drenge, Filip og Daniel, er bidt af en gal celluloidbold – og de er skrappe ved bordtennisbordet. Det kan man glæde sig over i Gladsaxe Bordtennis Klub.

Daniel på 9 år (snart 10) er ikke så stor af sin alder, men hvad han mangler i højde og drøjde – det kompenserer han rigeligt for med sit blik for spillet og sin teknik. Daniel beviser virkelig, at en lille og vågen er bedre end en stor og doven.

Det har betydet, at han med noget nær raketfart er strøget lige op gennem rækkerne i sin aldersklasse. Han begyndte i D-rækken, men nu er han allerede oppe i A-rækken. Og han er klubmester i puslingerækken.

-Jeg har kun gået til bordtennis i et år, fortæller Daniel, der også har prøvet at spille fodbold i Bagsværd Boldklub.

-Jeg begyndte at gå til bordtennis, fordi min storebror Filip på 12 år gik til det, fortæller Daniel.

-Når vi tager af sted på sommerferie til Skagen camping eller til Marina i Grenå så er det fordi ved, at der findes bordtennisborde, fortæller drengenes far John Jacobsen.

Daniel og Filip træner to gange om ugen i halvanden time. Der var tidligere lidt længere træningssessioner, men så kneb det for nogle med at bevare koncentrationen. Og så er der en del stævner, hvor evnerne kan blive prøvet af.

I øvrigt ser det meget positivt ud med muligheden for at bordtennisklubben kan rykke ind på tribunen på stadion fremgår det af det seneste referat fra brugerbestyrelsens møde.

 

Bordtennis-01-23-14

På to uger vandt Daniel tre turneringer, så det gav pokaler og medaljer.
Foto: Kaj Bonne.