- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Flaget gik til tops for de nye studenter

Gladsaxe Gymnasium udklækker over 300 studenter i år

Sarah With Hansen og Nicolai R. Sørensen, begge 20 år, var mandag morgen med i årets første kuld af dette års studenter fra Gladsaxe Gymnasium, og de fik æren af at hjælpe rektor Eva Krarup Steensen til den traditionelle flaghejsning af Dannebrog.

Gladsaxe Gymnasium er med sine i alt 1.100 elever blandt omegnens største gymnasier, og alene i år får lige over 300 elever deres studentereksamen fra gymnasiet på Buddinge Hovedgade.

Politikerne på Christiansborg synes, at de nye studenter skal gøre sig færdige med den videre læsning i en fart. Men sådan ser hverken Sarah With Hansen eller Nicolai R. Sørensen på det.

– Jeg tager til Tanzania i tre-fire måneder som frivillig, inden jeg begynder at læse til sygeplejerske, siger Sarah With Hansen på 20 somre.

– Og jeg holder et sabbatår. Jeg vil finde et job, så jeg kan tjene penge til at flytte hjemmefra. Tiden vil jeg også bruge tiden til at finde mit drømmestudium. Jeg troede, at jeg ville være IT-ingeniør, men nu regner jeg med at studere inden for noget samfundsfagligt, siger Nicolai R. Sørensen.

Efter translokationen på lørdag fester Gladsaxe Gymnasiums mange studenter formentlig helt igennem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Flaghejsning 01 26-14:

De nybagte studenter Nicolai R. Sørensen og Sarah With Hansen hjalp rektor Eva Krarup Steensen med at hejse til ære for årets første studenter på Gladsaxe Gymnasium.