Gladsaxe Jazzfest ude i den frie luft
jazz.jpg
Den unge trompetist Peter Marott synger for ved Gladsaxe Jazzfest 2013. Foto: Kaj Bonne.
Tre dage byder på syv udendørs koncerter i to bydele

Gladsaxe Jazzklub har indgået en samarbejdsaftale med Gladsaxe Kommune om afholdelse af udendørs jazzkoncerter – en direkte udløber af Byrådets nye kulturpolitik. Så i weekenden bliver der masser af musik

New Orleans Jazz, Blues, Swing, Bebop m.m. har kendetegnet de foregående tre års repertoire. Og det bliver der ikke ændret på i år.
35 unge og garvede musikere lægger på fredag, lørdag og søndag vejen forbi de to opstillede scener i henholdsvis Søborg og Aldershvile Slotspark.

Det danske vejr er som bekendt noget uforudsigeligt”, siger jazzklubbens formand, Ole Kjær.   ”Derfor har vi også i år besluttet at rejse store telte til det fremmødte publikum – og der vil naturligvis blive opstillet borde, stole og bænke. Så uanset vejrliget, så gennemføres koncerterne”.

Ikke mindst for søndagskoncerterne i Slotsparken krydser vi fingre for, at arrangementet vil blive begunstiget af flot vejr. Det kunne give anledning til, at jazzfestens deltagere så muligheden i at omdanne besøget til en ’skovtur’ og medbragte egne tæpper, festivalstole, parasoller og ikke mindst egne madkurve. Den oplevelse har vi til gode”, slutter Ole Kjær.

Naturligvis er der tænkt på muligheden for at kunne købe mad og drikkevarer under de tre dages jazzfest.  Jazzklubben samarbejder også i år med Konditoriet Grannys House, som vil være at finde på jazzarealet.

Gladsaxe Jazzfest 2014 vil i år ikke blot blive en ’opvarmning’ til Copenhagen Jazz Festival i juli måned. Med jazzfestens mange genrer varmes der også op til projekt ’Jazzens Saga’, som rulles ud i perioden september til november.

Fotoreference (Kaj Bonne):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top