Jazzfesten indtog Søborg og Aldershvile Slotspark
Jazzfestival-01-26-14.jpg
Anna Pauline And Her Jazz Quintet har stor succes hvor end de spiller. Foto: Kaj Bonne
Det var et tilløbsstykke, da Gladsaxe Jazzfest i fredags slog tonen an på Pladsen på Søborg Hovedgade til tre dage med god musik.

Det var et tilløbsstykke, da Gladsaxe Jazzfest i fredags slog tonen an på Pladsen på Søborg Hovedgade til tre dage med god musik.

Mindst 200 jazzinteresserede havde fundet vej til det store telt på pladsen, hvor der var dækket op til en festlig aften ved borde med rødternede duge, og i boden blev der solgt velskænket øl og grillmad fra Grannys House.

-Vi skal høre alle de bands, der spiller her og i Aldershvile Slotspark, fortalte jazzentusiasterne, Mogens Rose, Linda Bengtson og formanden for Jazzklubben Ole Kjær, der alle tre er gode drivkræfter bag Gladsaxe Jazzfest.

-Vi elsker al slags jazz. New Orleans er nok vores foretrukne, men vi glæder os også rigtig meget til at høre de unge bands under jazzfesten, fortalte Mogens Rose, der helt sikkert også bliver at finde blandt publikum, når Copenhagen Jazz Festival lægger København ned fra den 3-14 juli.

Jazzfestival-13-26-14

Fessor And His Jazz Kings spiller i Aldershvile Slotspark for fuldt hus. Foto: Kaj Bonne.

Se mange flere billeder http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top