Kim Larsen åbner butik i Bagsværd
Bagsværd-Helse-26-14.jpg
Kim Larsen og Jannie Andersen er klar til at vejlede kunderne med sunde råd i den nye helsekostbutik på Bagsværd Hovedgade 133. Foto: Kaj Bonne.
Kosttilskud og økologiske varer på hylderne

Sundheden er omdrejningspunktet for ægteparret Kim Larsen og Jannie Andersen. For en måneds tid siden åbnede de Bagsværd Helsekost og Sygeplejeartikler på hovedgaden.

Kim Larsen har tidligere været medejer af Matas-butikker i Ballerup og Brøndby Strand, og ægteparret har en årelang erfaring fra branchen.

”Vi tror, der er behov for en mere tidsvarende profil inden for fødevarer og hjælpemidler. Derfor gør vi en del ud af at have et sortiment af Dr. Scholls indlæg og sunde fodtøj til travle fødder, men vi har også fokus rettet mod helsekostprodukter, naturlægemidler, glutenfri og økologiske fødevarer. Der er lidt for enhver smag, ” siger Kim Larsen.

”Ja, og i den første tid har vi haft overraskende mange besøg af mandlige kunder. De kan godt lide, at forretningen er overskuelig og ikke dufter af parfume, ” fortæller Jannie Andersen.

Som butikkens navn afslører, kan man også få gode råd inden for sygeplejeartikler.

”Langtfra alle mennesker bestiller varer på internettet, så hvis fru Jensen kigger forbi i sin rollator, kan vi også hjælpe med at tage mål til en stok eller skære den til, så den passer i højden, ” siger Kim Larsen, der ser frem til at bistå Bagsværds borgere.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top