- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Klubmand hædret

Carsten Olsen årets ungdomsleder i dansk volleyball

Carsten Olsen er svær at komme uden om, hvis man er en del af ungdomsafdelingen i hans klub Lyngby Gladsaxe Volleyball klub – faktisk er han svær at komme uden om, hvis man har det mindste med klubben at gøre, for han er på en eller anden måde involveret i alt hvad der foregår. Han er leder, han er træner, han er med i klubbens bestyrelse, han står for klubbens økonomi samtidig med, at han styrer klubbens hjemmeside.

Nu er han kåret som årets ungdomsleder i dansk volleyball.

Carsten Olsen var en af pionererne tilbage i 2002, da Kidsvolley blev introduceret i Danmark og han har arbejdet med udviklingen af ungdomsvolley lige siden – i det hele taget virker det som om klubarbejdet ikke er nok for ham. Han har siddet i Sjællands Volleyball Kreds’ Ungdomsudvalg, og han er netop blevet valgt ind i kredsens bestyrelse, hvor han helt sikkert vil spille en aktiv rolle i en positiv udvikling af spillet på alle niveauer.
Det er dog klubbens ungdomsafdeling, der hans bevågenhed mest – og det er alle i ungdomsafdelingen meget glade for. Til dagligt er han fast træner for et af klubbens drengehold, men ved siden af er han i høj grad involveret i arbejdet omkring alle klubbens ungdomshold, hvor han gennem sin ro, sit store overblik, hans altid positive tilgang til alle opgaver og utroligt venlige og imødekommende væsen er manden man går til, hvis man har brug for en igangsætter, en konfliktløser, et godt råd eller bare en hyggelig samtale.

Ingen er uundværlige – men denne person er meget tæt på at være det. lyder skudsmålet fra klubben.

volley

Jørgen Bentzen, næstformand i  Dansk Volleyball Forbund, overrakte prisen til Carsten Olsen.
Foto: Privat.