Monstret i Bagsværd sø har vist sig igen
Med rædsel så jeg tirsdag 20 maj i Gladsaxe Bladet at "Rostadion skal opgraderes". O.k. det ret grimme hus skal væk og et måske nyt og bedre skal laves, - for ca. 70 millioner

Med rædsel så jeg tirsdag 20 maj i Gladsaxe Bladet at “Rostadion skal opgraderes”. O.k. det ret grimme hus skal væk og et måske nyt og bedre skal laves, – for ca. 70 millioner. Forbavsende mange penge når der mangler så meget i denne del af kommunen til hjælp for de rigelige vandmasser som i perioder fylder i vores haver.
Det var dog slet ikke det værste. Søens monster er dukketop igen, det monster som også for en del år siden spøgte med at ødelægge naturen for os som elsker søen, og vi er mange, men også for fugle og fisk og god og sund atmosfære. Den fredelige og naturskønne sø trues nu af ødelæggende maskiner som vil grave bredderne ved Nybro og Hejreskoven op og ødelægge hejrenes ro og redepladser, ændernes gæssenes og svanernes idyl og vores andres rolige natur.
For at der kan laves flere og større ro-konkurencer på verdensplan.
Skal det lige være her? Vil vi gerne ha skråningerne fyldt op med is- og- pølsevogne og vil vi synes det er bedre end som det er nu?
Der er jo masser af ro-halløj allerede.
Til gengæld får “naturelskerne” tilbudt at de kan bruge dommertårnet til fugletårn,(?) hvad skal de se på når fuglene er fløjet og til shelter, (skal de sove under tårnet?)

Vi må være mange som ikke synes det er en god ide, den er tilsyneladende planlagt langt hen ad vejen, og borgerne har ikke hørt meget til det.

I håb om at det ikke sker.

Nulle Øigaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top