annonce
Naturen hjulpet på vej
Novo Nordisk hovedsæde med udendørs miljø

Novo Nordisk har en ambition om at ansætte 6.000 medarbejdere i løbet af de kommende otte år – hvis der ellers er tilstrækkelig mange kvalificerede emner. Der skal i hvert fald uddannes en bunke kandidater på det sundhedsvidenskabelige område – især hos lægerne.

De 6.000 job ventes at trække 15.000 afledte job med sig – både blandt faglærte og ufaglærte.

Mange af de nye medarbejder vil komme til at færdes i hyggelige omgivelser, for hovedsædet i Bagsværd er i løbet af meget kort tid blevet forsynet med buse og træer, så det slet ikke ligner noget, der stod færdig for et år tids siden. Det kan man forsikre sig om, hvis ens vej falder forbi de mange bygninger tæt på Bagsværd Bypark

 

NOVO-05-17-13

Sådan så der ud i foråret 2013. Foto: Kaj Bonne.

 

NOVO-02-23-14

Sådan ser der ud i forsommeren 2014 med buske og træer.
Foto: Kaj Bonne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top