Skolebesøg en succes
softball.jpg
Eleverne fra Bagsværd Skole fik lov til at konstatere, at det ikke altid er helt let at ramme bolden, selv om den ikke kommer med fuld fart. Foto: Privat.
Softballklubben introducerer spillet til skolerne

Gladsaxe Softball Klub har haft besøg af 8. klasserne fra Bagsværd Skole, og 4. og 5. klasserne fra Atheneskolen. Eleverne fra Bagsværd skole modtog instruktion i softball, og eleverne fra Atheneskoles modtog instruktion i Amerikansk rundbold af Dansk Softball Forbunds instruktør Jytte Overgaard, som tager ud på skoler og SFO’er og underviser.

Eleverne var meget engagerede og meget læringsivrige og der blev gået til den, og de glæder sig allerede til næste gang: ” Det er det bedste jeg nogensinde har prøvet.”  lød en af kommentarerne.

Der spilles også softball i de nærliggende klubber i Ballerup og Lyngby.

I øvrigt spilles  der nu igen  1. division softball i Gladsaxe. Den første kamp spilles 17. juni kl. 18.00 på Isbanevej. Der er fri entre.

– Vi har  i dag 3 landsholdsspillere og 4 ungdomslandsspillere (U19), der alle spiller på vores 1. divisionshold, fortæller Lars Nielsen fra klubben.
Vil du vide mere om spillene kan du gå ind på Dansk Softball Forbunds hjemmeside på www.softball.dk og www.amerikanskrundbold.dk.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top