Søborg-dreng racer derud ad
peter-klingenberg1.jpg
-Jeg skal ikke have noget ud af det økonomisk. Pengene går ubeskåret til Julemærke Fonden, fortæller Peter Klingenberg. Foto: Privat.
Fart og velgørenhed hånd i hånd

Der har altid ligget benzin i blodet på Peter Klingenberg fra Søborg. Som barn og ung drønede han rundt i gokart og nåede at rangere højt med sin sport, men da uddannelse og familie også skulle passes ind, blev sporten lagt på hylden i flere år.

– Jeg har da haft drengedrømmen om at leve af sporten, men jeg er også realistisk. Det har altid været en seriøs hobby, siger Peter Klingenberg, der nu trækker i køredragten igen.

-Mange har spurgt, om jeg ikke ville tilbage til sporten. Nu er tiden til det igen. Jeg får opbakning fra min kone, mine to børn er blevet større og synes, det er sjovt, at far skal sidde i en racerbil. Kløen har været der i alle årene, og jeg har hele tiden holdt kontakt med sporten. Pludselig opstod muligheden til at prøve igen, fortæller den 36-årige postmester, der netop nu er ved at etablere et nyt team i dansk motor sport og satser på Citroen DS3 Cuppen, der er support klasse til DTC – den danske motorsports kongeklasse.

 

Julemærkehjemmet som samarbejdspartner

Men Peter Klingenberg har langt flere ideer med sin sport end bare en personlig tilfredsstillelse. Han har sammen med Julemærkehjemmet indgået et samarbejde om, at alle de penge, han kører ind, skal gå til Julemærke Fonden og deres arbejde med børn. Med logoet Awareness Racing – Racing Awareness er hans jagt nu gået ind for at skaffe sponsorkroner, så han kan køre DS3 Cuppen til sæsonstart i april næste år.

– Jeg skal ikke have noget økonomisk ud af det. Det bliver en win- win situation. Jeg år lov til at køre bil, som jeg elsker, og så kan jeg donere penge til Julemærke Fonden. Jeg ved, det kommer til at kræve en ekstra indsats at skaffe penge. Jeg er jo ikke et navn som Jan Magnussen eller John Nielsen. Men jeg tror, at det vil give mig et godt brand, at jeg støtter Julemærkehjemmene. Det kan jo også give firmaerne, der støtter mig, en god CSR-profil, (Corporate Social Responsibility, Red) fastslår Peter Klingenberg, der nu skal til at komme i form for at køre racerbil.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top