Talentshow i Høje Gladsaxe
For første gang i Høje Gladsaxes historie finder vi talenterne i lokalområdet! Og det er bestemt ikke talent, vi mangler i Høje Gladsaxe. Vi har ”lavet” så flotte talenter som Peter Schmeichel, Dennis Rommedahl, Basim og Jasmin.

-I den første uge i sommerferien vil der blive opsat et stort cirkustelt, hvor der hele dagen vil være aktiviteter for områdets børn. Om aftenen bliver der mulighed for at komme på scenen og vise, hvad man kan. Der er åbne auditions mandag  30. juni kl. 19-21 og tirsdag d. 1. juli kl. 19-21, fortæller Anna Rytter.

Vi håber på, at der dukker omkring 50 børn og unge op, der kan synge, danse, jonglere, trylle, køre på ethjulet cykel og meget mere.

Onsdag  2. juni kl. 19-22 afholder vi Det Store Finaleshow, hvor ca. 20 børn og unge vil få lov til at optræde for publikum og dommere. Der vil være præmier til alle, der er med i finalen og flotte præmier til nr. 1, 2 og 3. Efter showet er der fælles spisning i teltet.

Dommerne til finalen er: Ali Sufi, rapper ,   Karin Søjberg Holst, borgmester, og Jasmin Dahl, vinder af X-Factor 2014.

Høje Gladsaxe Talent 2014 er arrangeret af Ung til Ung i Høje Gladsaxe. Ung til Ung er et netværk for unge mellem 17 og 22 år, der skaber aktiviteter og events for børn og unge i Høje Gladsaxe. De unge har selv arrangeret talentshowet fra start til slut, og de kommer også til at være med som dommere på de åbne auditions.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top