U13-spillere mødte landsholdsidol
fodbold.jpg
U13-spillerne fra Bagsværd Boldklub fik hilst på den tidligere FC Nordsjællandspiller Jores Okore, der nu er i Birminghamklubben Aston Villa Foto: Privat
Ekstra oplevelse til Bagsværdspillere

Bagsværd Boldklubs U13 førstehold tilbragte forleden en weekend i selskab med landsholdspilleren Jores Okore. Det skete til Fodboldmessen i Forum, hvor fodboldglade danskere i tusindvis var samlet til landets største fodboldevent.

Fodboldfeberen raser for alvor i disse uger med VM-slutrunden i Brasilien. Det blev markeret ved Fodboldmessen i Forum. Og selvom Danmark ikke er kvalificeret ved slutrunden, oplevede publikum fodboldstemning i verdensklasse på tæt hold.

Med til arrangementet var Bagsværd Boldklubs U13 førstehold. Spillerne, der for nylig vandt en flot sølvmedalje i Aalborg City Cup, var blevet inviteret af SodaStream som en ekstra hæder. Med invitationen fulgte et eksklusivt møde med landsholdsspilleren Jores Okore, som til daglig spiller i den engelske Premier League for Aston Villa.

– Det var super sjovt at møde Jores Okore, som er et af vores store idoler. Han var rigtig flink, viste os nogle nogle seje boldtricks og løb sammen med os, da vi skulle konkurrere. Mine holdkammarater og jeg er kæmpe fodboldfans, så vi kunne næsten ikke have tilbragt weekenden på en bedre måde, siger Christian Røddik fra U13-holdet.

Udover mødet med Jores Okore dystede drengene i konkurrencen ‘Den Store Vandkamp’, hvor 60 liter vand skulle flyttes på tid. Brøndby-angriberen Simon Makienok hilste også på, ligesom Fodboldmessen bød på møde med FCK-spillere, optræden fra Danmarks bedste fodboldjonglør og en masse konkurrencer og aktiviteter.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top