AB tankede selvtillid
AB-vs-FC-nordsjælland-93.jpg
Linus Olsson var vanen tro hurtig på fødderne og svær at fange for de rødklædte modstandere. Det gav god bevægelse i ABs offensiv. Foto: Brian Lindberg Jensen.
FCNs reservehold besejret med 4-1

I bagende sommervarme sluttede AB træningskampene op til den nye sæson i 1. division af med at vinde 4-1 i Bagsværd over Superligareserverne fra FC Nordsjælland.

Det var en af den slags kampe, der kan give en falsk tryghedsfornemmelse.

Resultatmæssigt ser det godt ud. Problemet er bare, at modstanderne ikke var ret meget bevendt.  Der blev lavet mange fejl, og offensivt levede FCN alt for ofte i håbet om at individuelle præstationer  ville føre til noget.

Nichlas Rohde bragte AB foran på et lynhurtigt kontraangreb, hvor FCN – igen – ikke var kommet på plads.

Kasper Kristensen var gået med frem til et hjørnespark, og efter lidt klumpspil fik han sendt bolden i mål til 2-0.

Målet til 3-0 blev sat ind af Andreas Baes. ”Intelligent fodbold. Det er lige til at få tårer i øjnene af”, lød de positive ord fra AB-træner Thomas Nørregaard. Og godt så det ud med det kontraangreb.

FCN fik lov til at reducere til 3-1, da AB-målmand Jannich Storch fik vist, at han ikke havde helt styr på off sidereglerne. Han ophævede selv en afventende off side ved at samle bolden op, så dommeren helt korrekt lod spillet fortsætte.

Det hele endte med et mildt frispark, som FCN flot scorede på.

Younes Namli sørgede for ABs sidste mål.

Der var meget godt hos AB med god bredde i spillet, men der var også ting, der helst ikke skal gentages. Lidt for ofte fik FCN lov til at slå kontra, når AB kom for langt frem på banen. Heldigt for AB at effektiviteten ikke var bedre.

– Vi spiller en god sidste kamp, hvor vi specielt i 1. halvleg spiller rigtig godt. Vi er hvor vi skal være inden fredagens kamp, så det lover godt, vurderer ABs cheftræner Thomas Nørgaard.

AB har skiftet markant ud i truppen i sommerpausen, så nu skal det vise sig, om holdet i løbet af tre træningskampe har fundet sammen.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top