annonce
Aktiviteter i Gladsaxe kan nu ses i KultuNaut
Gladsaxe er gået med i den landsdækkende aktivitetskalender KultuNaut. Det betyder, at du har en samlet oversigt over aktiviteter i hele landet. Du har mulighed for at søge på specifikke typer af aktiviteter, for eksempel festivaler eller sommeraktiviteter til børnene.

Gladsaxe Kommune er gået med i den landsdækkende aktivitetskalender KultuNaut. Det vil sige at du kan søge efter aktiviteter i og uden for Gladsaxe på én hjemmeside. Du kan søge efter hvor i landet du er eller hvilken type arrangement du vil til.

Du og din klub kan selvoprette aktiviteter i KultuNaut
Hvis du/din klub eller forening vil oprette aktiviteter i KultuNaut skal du oprettes som bruger. Du kan blive oprettet som bruger på gladsaxe.dk/detsker. Her kan du også finde en guide til, hvordan du indtaster en aktivitet i KultuNaut.

Abonnér på Kultunaut
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra KultuNaut. På den måde får du en oversigt over den kommende uges aktiviteter. Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet fra KultuNaut kan du tilmelde dig på gladsaxe.dk/detsker. Her kan du også læse mere om KultuNaut.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top