Bålfesten vokser
Sankt-Hans-Stengård-Kirke.jpg
Stengård Kirke holdt sankt hansaften for tredje år i træk for sognets borgere, og arrangementet bliver større og større år for år. I år var der på den pæne side af 400 omkring bålet. Næsten halvdelen var børn, som først var på en skattejagt på hele kirkens areal, inden de bagte snobrød på bålpladsen. En […]

Stengård Kirke holdt sankt hansaften for tredje år i træk for sognets borgere, og arrangementet bliver større og større år for år. I år var der på den pæne side af 400 omkring bålet. Næsten halvdelen var børn, som først var på en skattejagt på hele kirkens areal, inden de bagte snobrød på bålpladsen. En trio bestående af klaver, bas og guitar akkompagnerede sange og viser, som blev sunget i fællesskab. Kirken dannede rammerne for en stemningsfuld midsommeraften for familierne i området. Sognepræst Karen-Lisbeth Gøricke har allerede lovet, at man også næste år vil invitere til hygge omkring bålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top