annonce
Bagsværd Boldklub har fundet ny træner
Flemming Bockelund afløser Kjeld Svendsen

Med Kjeld Svendsen som træner vendte Bagsværd Boldklub tilbage til serie 2. Kjeld Svendsen valgte at tage imod et tilbud fra Gentofte-Vangede, hvor han skal forsøge at få 2. holdet til at avancere lige som han skal tage sig af talentudviklingen.

Bagsværd Boldklub måtte så i gang med at lede efter en afløser, og når spillerne i aften vender tilbage til sæsonens første træning, kan de sige goddag til Flemming Bockelund, der foreløbig har skrevet under på en kontrakt for den kommende sæson.

-Vi føler, at vi har fundet en ny cheftræner, der kan løfte de opgaver som ligger foran os i efteråret 2014: en oprykning som ikke kun skal forsvares, men også gerne bygges videre på, meget gerne for begge hold, et stort antal oprykkede U19 spiller som skal integreres, en større integrering og klargøring af vores talenter helt nede
fra  U15 op til U19, som nogle af de vigtigste opgaver, siger Frederik Svendsen fra Bagsværd Boldklub.

Vi føler at vi har været ekstrem heldige med at kunne tilknytte netop
Flemming som ny cheftræner, Flemming kender til netop det at skulle have med
unge spiller gøre, fra hans tid som ungdomstræner både i AB, Virum Sorgenfri
og Værløse BK (med U19 mesterrække og 3 division samt u21) og senest med
erfaring som seniortræner i AB (3 senior).

Jesper Nicolaisen fortsætter arbejdet som assistenttræner. På  2. Senior er aftalen med Ronni Feldsted forlænget. Han stod i spidsen 2. senior, der rykkede op i serie 3. Ronni vil få hjælp af klubmanden Per Edvardsen, som har arbejdet med vores U19 trup igennem de sidste 6 år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top