En fin Sankt Hans
Sankt-Hans-Utterslev-01-27-14.jpg
Utterslev Mose. Foto: Kaj Bonne.
Det fine vejr lokkede masser af mennesker til sankthansaften forskellige steder

Ved Bagsværd Sø holdt Lions Club Gladsaxe en stor Sankthansfest. Der var både borgmestertale og optræden og midsommervise ved Keld og Hilda Heick. Til slut var der igen i år et imponerende fyrværkeri, der kunne ses hele vejen rundt om søen. På den tætpakkede plæne i parken bag Marienborg kunne statsminister Helle Thorning byde velkommen til et Sankthansbål med to dukker. Sidste år var den manglende ligestilling på bålet blevet påtalt, og det havde arrangørerne fra Lyngby-Tårbæk Kommune taget til sig. I år var det både heks og trold, der blev sendt af sted til Bloksbjerg. 

På den store plæne ved Utterslev Mose var der både et mindre bål for børnene og et stort – også med stort fremmøde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top