En hilsen fra Dronning Margrethe
Diamantbryllup-01-27-14.jpg
Povl Møbius lader trommestikkerne hvile et øjeblik, mens han synger Perry Comos ”I’m Confessin’ That I Love You” for Ulla. Foto: Kaj Bonne.
Ulla og Povl Møbius fejrede diamantbryllup i torsdags

Når et ægtepar har holdt sammen i 60 år, så sender regenten en hilsen. Sådan var det også for Ulla og Povl Møbius. Postbuddet afleverede en majestætisk lykønskning i postkassen.

Hvad er opskriften på at holde sammen i så mange år?
– Jeg har haft en vidunderlig kone. Hun har affundet sig med, at jeg som musiker ofte var på farten, siger Povl Møbius.
– Og jeg har haft en dejlig mand, supplerer Ulla Møbius.
Ægteparret blev gift i 1954 og købte samtidig grunden på Grævlingestien, hvor de byggede hus og nu har boet i 60 år. Mange Gladsaxe-borgere kender ægteparret, der begge arbejdede i kommunen. Povl som pædagog, og Ulla som hjemmehjælper.
Adressen på Grævlinge-stien er i øvrigt skyld, at Povl Møbius for 50 år siden fik øgenavnet ”Grev Lingen-stein” af Papa Bue. Den legendariske jazzorkesterleder kunne ikke læse håndskriften: – Står der Grev Lingenstein?
Diamantbrudeparret blev fejret af familie og venner. Den 82-årige ægtemand er stadig aktiv trommeslager i jazzbandet ”Grev Lingen-stein and Diamond”, og hans medspillere dukkede op og lagde musik til festlighederne, mens der blev sunget for Grevinden – Ulla Møbius. Senere lagde også Haralds-kirkens gospelkor, hvor Povl Møbius synger, vejen forbi og sang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top