En unik børnehave
Kære Gladsaxe kommune I en tid med store omvæltninger på børneområdet, er vi en forældregruppe som sender årgang 2008 i skole med det bedste afsæt, man kan ønske sig. Vores børn har haft 3 fantastiske år i Bagsværd Børnehave, og vi føler at mere skoleparate, kompetente, sociale og åbne børn, kunne vi ikke have fået […]

Kære Gladsaxe kommune
I en tid med store omvæltninger på børneområdet, er vi en forældregruppe som sender årgang 2008 i skole med det bedste afsæt, man kan ønske sig. Vores børn har haft 3 fantastiske år i Bagsværd Børnehave, og vi føler at mere skoleparate, kompetente, sociale og åbne børn, kunne vi ikke have fået andet sted.
Vi sætter stor pris på, at man i Gladsaxe kommune har et så unikt tilbud som Bagsværd Børnehave ført an af Susanne Snedker. På Taxvej 13 ligger der en børnehave, som skiller sig ud. Her mødes du af pædagoger og medhjælpere som lever og ånder for deres arbejde og vores børn. Børnehaven favner mangfoldigheden og evner at gøre vores børn til inkluderende og åbne overfor alle. Samtidig er personalets faglighed stor og vækker en enorm nysgerrighed hos vores børn på læring og leg. Bare spørg løs om de nordiske guder og vikinger.
Som skolegruppe har vores børn haft et travlt og begivenhedsrigt år. Vores børn fremstår i dag som sociale og læringsparate individer, som er stærke sammen, men også hver for sig. Bagsværd Børnehave ser vores børn, der hvor de er. Personalet bruger deres empati og faglighed til at styrke det enkelte barn med udgangspunkt i at tilhøre en gruppe, hvor alle er velkomne trods forskelligheder.
Den årlige kolonitur til Fyrregården står for børnene som årets højdepunkt. De drager af sted med de helt fantastiske trygge rammer, som de har i deres hverdag. Mange traditioner holdes i hævd i Bagsværd Børnehave samtidig med, at stedet bobler af energi og overskud, og hvor nye idéer altid er velkomne. Vi har alle valgt Bagsværd Børnehave på forskelligt grundlag og kan kun sige, at vi trygt sender vores børn i skole, men det er med vemod, da vi skal sige farvel til Susanne Snedker og personale og den helt, helt unikke ånd, som er i Bagsværd Børnehave.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top