Et sekund fra finaleplads
håndboldpiger.jpg
Der var masser af atmosfære omkring kampene, og det animerede til en ekstra indsats. Foto: Privat.
Håndboldpiger fra Gladsaxe HG måtte ”nøjes” med bronxemedaljer

Gladsaxe HG’s ældste ungdomsårgange er netop vendt hjem efter en forrygende uge i Teramo, Italien, hvor de deltog i Interamnia World Cup. Det blev en fantastisk oplevelse for alle spillere.

U18 pigerne kæmpede sig til  bronzemedaljer efter at have slået Tvis KFUM i en velspillet kamp.

Det var ellers lidt ærgerligt, da U18 pigerne blot var et enkelt sekund fra en finaleplads. I semifinalen førte pigerne med et mål indtil bare et sekund før tid, hvor det lykkedes Furesø Håndbold at udligne. I den efterfølgende omkamp gik HG-pigerne ned og tabte.

Men en bronzeplads i det store, internationale stævne er også et flot resultat – det blev samtidig også en fornem afsked med pigernes træner, Carsten Thøsing, som efter to sæsoner, hvor han virkelig har flyttet pigerne, har valgt at søge nye udfordringer i VSH, Virum-Sorgenfri Håndbold. Det er med stort vemod, at pigerne og HG siger farvel til en utrolig dygtig og vellidt træner.

Ingen af HGs drengehold vandt medaljer, men de spillede en flot turnering og alle fik både sportsligt og socialt en masse med hjem fra Teramo.

HG har genoptaget en gammel tradition med at sende de ældste ungdomsårgange til det store internationale ungdomsstævne Teramo – det primære mål er at give de unge spillere en oplevelse for livet samt styrke de sociale bånd i klubben – og på den front var turen en kæmpe succes for alle!

Spillerne fik ellers en uventet oplevelse og et ekstra døgn i Rom – da en motor på det fly, de skulle returnere med satte ud på selve landingsbanen. Herfra var det tilbage til lufthavnen og et firestjernet hotel i Rom. Spillerne tog det hele med ophøjet ro og tålmodighed – så blev de også den oplevelse rigere.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top