Fætter- og kusinefest
Gladsaxe-Kano-og-kajakklub-11.jpg
Philip (søn af Jeanette Knudsen) træner af og til sammen med sin kusine Pernille og sin fætter Rasmus, der er børn af Yvonne Knudsen. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Familien Knudsen leverer nye supertalenter til kajaksporten

Søstrene Jeanette og Yvonne Knudsen var to af medlemmerne, da Danmark ved OL i Seoul i 1988 stillede op i firekajak. Birgitte Froberg og Susanne Petersen var de andre.

Når der er OL i Rio de Janeiro i 2016 drømmer Yvonne Knudsens datter Pernille om at være en af de fir danske kvinder i firekajakken.

-Pernille ved, at det bliver knaldhårdt at kvalificere sig, for det vælter frem med stortalenter i dansk kajakroning for tiden – også hos pigerne. Men hun er indstillet på at kæmpe for sin chance, siger Yvonne Knudsen.

Pernille er i denne uge med ved U-VM i Szeged i Ungarn.

Pernilles lillebror Rasmus gjorde det tidligere godt som både sportsdanser og som cykelrytter på banen i Ballerup. Men da hans fætter Philip fortalte, at han ville forsøge sig i kajakken, så ville Rasmus også ud på søerne.

-Så nu har leveret to kajakroere, og Jeanette har leveret en. Jeanettes datter Nicolina er mægtig god til sportsdans, men hun har faktisk også vist fine evner i en kajak, konstaterer Yvonne Knudsen.

Rasmus Knudsen vil være blandt de 64 drenge, der ved DM i slutningen af august kæmper om guldet.

-Konkurrencen er knaldhård. Jeg mindes ikke, at det har været nødvendigt med otte indledende heat, siger Yvonne Knudsen.

Philip er fuldkommen dominerende i sin klasse og knuser al modstand, men han kan vist først begynde at drømme om OL i 2020.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top