Flot svømmedebut
svøm.jpg
Marie Louise Stentved og William Mantras repræsenterede deres klub på fornem vis, da de deltog ved de nordiske årgangsmesterskaber Foto: Privat.
GSC svømmere til Nordiske Årgangs Mesterskaber

Marie Louise Stentved og William Matras fra Gladsaxe Svøm klarede sig flot, da de deltog ved i Nordiske Årgangs Mesterskaber, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion.

De to svømmere er de første årgangssvømmere i 10 år, der repræsenterer Gladsaxe ved et internationalt årgangs mesterskab.

Det lykkedes Marie-Louise at bidrage til den danske medaljehøst ved at vinde en bronzemedalje i 200m fri svømning. Desuden deltog Marie-Louise også i Danmarks 4x200m fri holdkap, hvor det blev til et Nordisk Årgangs Mesterskab.

Bedste løb for William var også 200m fri svømning, hvor han satte årgangsklubrekord med tiden 2.00,12.

Begge svømmere har haft en god oplevelse, hvor der er samlet en masse erfaringer og knyttet en del nye venskaber.

Danmark vandt i øvrigt nationskonkurrencen med 505,5 point og 53 medaljer foran Sverige med 363,5 point og 31 medaljer.

Stævnet er den første mulighed årgangssvømmere har for at svømme for Danmark, og det er derfor en vigtig læringsplatform for de unge svømmere, hvor de kan samle erfaring til senere i karrieren. I forbindelse med stævnet oplever de at svømme for Danmark, at være til stævne uden deres klubtræner, og at være til stævne sammen med andre, som de normalt konkurrerer imod.

De to svømmere går på sommerferie med en store oplevelse i bagagen og er efter sommerferien at finde på klubbens elitehold, hvor de sammen med de andre juniorer og seniorerne skal være med til at sikre succes for Gladsaxe Svøm i fremtiden.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top