Forbedring nødvendig i hjemmeplejen
Pia Walbum skriver som pårørende til en bruger af Gladsaxe hjemmepleje, om de mange gener den nye vagtplan har medført. Jeg kan som pårørende bakke op om Pia Walbums oplevelser, de matcher desværre i alle henseender mine egne. Borgernes hverdag generes af alt for mange forskellige plejere i hjemmet. Resultatet er fravær af den vigtige […]

Pia Walbum skriver som pårørende til en bruger af Gladsaxe hjemmepleje, om de mange gener den nye vagtplan har medført. Jeg kan som pårørende bakke op om Pia Walbums oplevelser, de matcher desværre i alle henseender mine egne.
Borgernes hverdag generes af alt for mange forskellige plejere i hjemmet. Resultatet er fravær af den vigtige relationelle tillid, der bør være mellem borger og plejer. Denne tilstand er uhørt og ikke Gladsaxe Kommune værdig.
Formanden for seniorudvalget, Trine Græse, er jf. sit læserbrev sikker på, at tilvænning til de nye rutiner vil medføre bedre sammenhæng for borgerne. Nu har borgerne ventet 6 mdr., hvor længe skal de vente?
Den rullende vagtplan blev indført for at redde nattevagterne for sundhedsfare ved deres arbejde. Mon der også er lavet sundhedsfaglige undersøgelser om, hvordan det påvirker arbejdsmiljøet, når en medarbejdergruppe ikke føler sig hørt og mange siger op?
Antallet af opsigelser taler for sig selv og jubler ikke af arbejdsglæde! En stor del af de gode stabile medarbejdere har sagt op, og hjemmeplejekorpset er præget af skiftende vikarer, hvilket formentlig både er en bekostelig affære og virkelig utrygt og anstrengende for borgerne.
Bormesterens brev burde ikke have været et informationsbrev, men et undskyldningsbrev til både borgere, pårørende og medarbejdere!
Faste hjemmehjælpere, relation, tryghed og tillid ønskes tilbage i hjemmeplejen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top