Forsøg på tricktyveri i Bagsværd
Tirsdag 15. juli kl. 19.55 blev tricktyveri anmeldt Til Jernbanen.

To ukendte gerningsmænd kom ind i en 87-årig mands bolig under påskud af, at de skulle se på hans afløb på badeværelset. Den ene gerningsmand gik med ud på badeværelset og forurettede opdagede, at den anden rodede rundt i stuen. Han jog dem begge ud igen. Der blev intet stjålet. Gerningsmændene beskrives som:

A. Mand, 185 cm høj, ca. 35 år, almindelig af bygning, brune øjne, og var iført en sort og hvid stribet bluse. Talte dansk.

B. Mand, 175 cm høj, 20-25 år og iført en sort og hvid stribet bluse.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top