annonce
Fuldt hus til borgermøde om letbanen
borgermøde.jpg
Der var fuldt hus til borgermødet om letbanen. Foto: Privat.
Der var fuldt hus og god stemning i kantinen på den gamle tobaksfabrik

Onsdag aften holdt Gladsaxe Kommune informationsmøde om den kommende letbane langs Ring 3. 320 borgere var mødt op for at høre om letbanen og få svar på spørgsmål. En række ledende embedsmænd på projektet fra henholdsvis Gladsaxe Kommune og Metroselskabet, der står for at bygge letbanen, præsenterede projektet, visionen bag, tidsplan, linjeføring og hvad det kommer til at betyde for borgere og virksomheder i Gladsaxe.
Mange kom af interesse for projektet, andre var bekymrede for konsekvenserne. Stemningen var god og de fleste fik svar på deres spørgsmål og bekymringer. Mødet var det første af flere borgermøder som vil blive afholdt i takt med at planlægningen af letbanen skrider frem, før spaden stikkes i jorden i efteråret 2016.
For et år siden gav repræsentanter for kommunerne langs Ring 3, Region Hovedstaden og Staten hinanden hånd på, at der skulle bygges en letbane langs Ring 3 fra DTU i Lundtofte i nord og til Ishøj. Letbanen skal styrkeden kollektive trafik i hele hovedstadsområdet, så København bliver mere konkurrencedygtige og kan tiltrække nye borgere og virksomheder. Samtidig skal den binde hovedstaden sammen på tværs, så man slipper for at skulle ind omkring Nørreport, hvis kan skal på tværs af byen.
Byggeriet af den nye letbane går i gang i løbet af 2016 og letbanen forventes at kunne tages i brug i 2021. På gladsaxe.dk/letbane kan du læse mere om letbanen og se plancher og tegninger fra borgermødet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top