Gladsaxe Jazzklub udsender sin første CD
Jazz-CD-01-26-14.jpg
Gladsaxe Jazzklubs formand Ole Kjær og den afrikanske sangerinde Miriam Mandipira under releasepartyet forrige lørdag. Foto: Kaj Bonne.
Jazzklubben vil hvert år udgive liveoptagelsen fra den internationale jazzdag

UNESCO har hvert siden 2012 fejret jazzmusikken med ”International Jazz Day”. Over alt i verden markeres den 30. april med en lang række arrangementer.

Gladsaxe Jazzklub havde således den zimbabwianske sangerinde Miriam Mandipira på besøg til årets koncert i Alderhvile Slotspavillion, og nu blot to måneder senere har jazzklubben udsendt en liveoptagelse fra koncerten på CD.
– Det er vores hensigt, at vi udgiver en CD hvert år fra koncerten den 30. april i Aldershvile Slotspavillon. Ideen med den internationale jazzdag går på at samle mennesker på tværs af landegrænser, og det har jazzen i over 100 år bevist, at den kan, siger jazzklubbens formand Ole Kjær.
Ved liveoptagelsen i Aldershvile Slotspavillon blev Miriam Mandipiras smukke vokal bakket op af fire danske musikere: Kjeld Lauritsen (hammondorgel), Anders Westfall (guitar), Niclas Bardeleben (trommer) og Martin Krogh Mattuck (kontrabas).
”Shades of Spring” er titlen på jazzklubbens første CD, der kan købes for en hundredkroneseddel gennem hjemmesiden www.gladsaxejazzklub.dk eller på telefon 2818 6231. CDens omslagsfoto og øvrige foto er taget af Gladsaxe Bladets fotograf Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top