Gratis til VM-finale
vm-billet.jpg
Fodbolddrenge fra Bagsværd fik utrolig oplevelse

Det koster kassen – og lidt til – og meget mere, hvis man i sidste øjeblik vil sikre sig en billet til VM-finalen i fodbold på Maracana i Rio de Janeeiro. På det sorte marked kan man købe en billet til ca. 90.000 kr. Naturligvis i den bedste kategori.

Så var det noget billigere, da fodbolddrenge fra Bagsværd IF i 1958 var på en tur til Stockholm.

Som Gladsaxe Bladet fortalte var et juniorhold i 1955 i Norge. Men rejserne sluttede ikke her. Rejserne fortsatte i de kommende år til blandt andet Island, hvor man spillede forkamp til landskampen mellem Island og Danmark, til Tyskland og i 1958 rejsteholdet til klubben Vasalund i venskansbyen Solna i Stokholm, der hvor Råsunda Stadion har sin hjemadresse.

I Solna afviklede man i den periode fodbold VM i 1958. Drengene fra BIF fik gratis billetter, godt nok ståpladser, pris 12 kroner, til finalekampen mellem Sverige og Brasilien. En billet der blev gemt forever. I Solnas lokale aviser blev BIF drengenes kamp i Solna omtalt  under overskriften. ”Dansk hold spiller som brasilianere. Vi må virkelig gratulere Danmark”.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top