annonce
Hærværk
Gentagne gange bliver der begået hærværk mod busstoppestedet over for Stengårdens st. Derfor har jeg kontaktet kommunen og spurgt, om der ikke kan sættes en plasticrude i. Kommunen svarer, at det ikke er den, der betaler for at rydde op efter hærværk mod busstoppestedet. Det gør firmaet Clear Channel mod til gengæld at kunne sælge […]

Gentagne gange bliver der begået hærværk mod busstoppestedet over for Stengårdens st. Derfor har jeg kontaktet kommunen og spurgt, om der ikke kan sættes en plasticrude i. Kommunen svarer, at det ikke er den, der betaler for at rydde op efter hærværk mod busstoppestedet. Det gør firmaet Clear Channel mod til gengæld at kunne sælge reklameplads. Dette firma er ikke interesseret i at gøre noget ved problemet, eventuelt at sætte en plasticrude i. Jeg synes det er en bizar aftale kommunen har indgået her. Om igen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top