Italiensk og dansk menu
Restaurant-Monet-27-14.jpg
På den nye Café Moné kan du smage både danske og italienske retter. Foto: Kaj Bonne.
Ny café og restaurant slog dørene op

Der er lagt op til forkælelse, når ejeren af den nye Café Monè, fortæller om det nye spisested. Dansk og italiensk mad, weekendbrunch og selskabslokaler til fester er nogle af de ting den nye Café Monè tilbyder. Caféen slog dørene op i forrige uge, og ifølge ejer Orhan Karatas er kunderne gået derfra med et stort smil.

”Vi serverer både danske og italienske retter og har fokus på både pasta, kød og fisk. Vi giver vores kunder en god smagsoplevelse sammen med en meget høj service,” fortæller ejer Orhan Karatas. Han er garvet i feltet og med 18 år i branchen ved han, hvad han taler om. Det er hans tredje restaurant.
Om dagen kan du spise en god frokost, om aftenen vælge mellem de mange retter på menukortet og i weekenden kan du slå dig løs i den store brunch-buffet mellem klokken 10 og 14. På 1. salen har Café Monè et ekstra lokale, hvor du har mulighed for at holde små eller store fester. Der er plads til 60 personer og sammen med ejeren har du mulighed for at sammensætte den menu og det program, som du har brug for. Stort som småt.
I hele juli måned kører Café Monè med et favorabelt åbningstilbud; få 20 % på alle retter på menukortet.
Du finder Café Monè på Bagsværd Hovedgade 130. Telefon 44444447.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top