Junior-firer nr. 7 ved VM
Det kneb med at følge op på god indsats i indledende heat

Sammen med sine tre holdkammerater :Julie Frølund, Vallensbæk, Nanna Aagaard, Silkeborg,  og Katrine Græsbøll Christensen fra  Silkeborg åbnede kajakroeren Pernille Knudsen fra  Gladsaxe, e U-VM i  ungarske Szeged på flotteste vis, da de i det andet af to indledende heats for damejuniorernes firerkajak på 500 meter besatte tredjepladsen og dermed gik direkte i lørdagens A-finale.

Danskerne fik en god start og skilte sig hurtigt ud i feltet i en trio med Rumænien og Rusland. Rumænerne satte tempoet, som kun russerne og danskerne kunne følge, og rækkefølgen holdt hele vejen til mål.

Vindertiden for rumænerne blev 1.35, 4 minutter, danskerne roede 1.37, 8, en tid, der var knap to sekunder hurtigere end Canada på fjerdepladsen – og en tid, der ville have rakt til sølv ved sidste års U-VM.

Men i finalen kneb det med at følge succesen fra torsdagens løb op. Den danske firer sluttede på en syvendeplads. Det danske mandskab fulgte fint med de første 300 meter, men så slap kræfterne op.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top