annonce
Kidsvolley er et hit
kidsvollyBLJ_5436.jpg
Kids volley er et meget tilgængeligt spil, hvor alle er sikre på at blive involveret. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Flere fortsætter med spillet efter sommerferien

Flere fortsætter  med spillet efter sommerferien

Der fløj bolde rundt i badmintonhallen i Gladsaxe sportscenter. 26 børn var tilmeldt kidsvolley, der var i gang for anden uge i træk. På flere baner var der gang i kampe og børnene grinede og heppede.

”Børnene lærer en masse kaste- og gribeøvelser, der er det helt basale i kidsvolley,” fortalte Thomas Skogemann, der er underviser i Gladsaxe Volleyball Klub.

Kidsvolley er vollyball for børn mellem 1. og 6. klasse. I løbet af ugen blev der lavet en masse øvelser, teknisk træning samt spillet kampe på banerne. I pauserne var der også andre aktiviteter – blandt andet et par fællesaktiviteter med sommeraktiviteten basketball.

”Vi har et blandet hold – både begyndere og nogle, der har været her før. Det er næsten altid sådan, at der er børn, der gerne vil fortsætte med at gå til kidsvolley efter sommerferien – så vi får typisk flere medlemmer, ” fortalte Thomas Skogemann.

Som sommerferieaktivitet har sporten ifølge Tomas Skogemann været i gang de sidste 3-4 år.

”Det er rigtig sjovt og spændende og jeg har lært en masse nye ting, for eksempel baggerslag,” fortalte Julie på 8 år fra Søborg. Hun tog sig en pause på bænken, mens veninderne var i gang på banen.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top