annonce
Kun fantasien sætter grænser
Fantasy-novellekonkurrence på biblioteket

Skrivelystne børn og unge kan hygge sig i sommerferien med at skrive vilde, magiske eller uhyggelige fantasynoveller. I efterårsferien er der fantasy-bogmesse på Herlufsholm Kostskole, og forud for messen er der en novellekonkurrence for børn og unge i hele Danmark.
Gladsaxes unge forfatterspirer kan tilmelde sig konkurrencen på biblioteket, og novellerne skal indleveres samme sted senest 19. september. I første omgang kåres de tre bedste lokale noveller, der går videre til hovedkonkurrencen på Herlufsholm, hvor de endelige vindere kåres. Sidste år var en af vinderne faktisk fra Gladsaxe!
Konkurrencen er inddelt i tre alderskategorier: 10-12 år, 13-15 år og 16-18 år. Der kåres vindere i alle kategorier, og de bedste noveller bliver læst op på messen. Mange flotte præmier er på spil, og vinderne får en rejse for to personer til de filmstudier i London, hvor Harry Potter blev filmet. Desuden belønnes de lokale vindere i Gladsaxe med præmier fra biblioteket.
På gladsaxe.dk/bibliotek kan du læse mere om konkurrencen og om bibliotekets heldagstur til fantasy-bogmessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top