Luksusgenbrug hitter
Genbrugsbutik-Bo-og-Sus-SzweicBLJ_5095-1.jpg
Hos Miss Kikki Secondhand kan du blive klædt på fra top til tå i lækkert genbrugstøj til billige priser. Foto: Brian L. Jensen
Miss Kikki Secondhand kører lave priser

Mangler du en kjole til fest? En ny taske? Eller er det på tide at få frisket garderoben op billigt uden at gå på kompromis med kvalitet og udvalg? Så kan den forholdsvis nye butik med genbrugstøj være et oplagt sted at gå hen.

”Jeg syntes, der manglede en secondhand butik i det her område, og derfor besluttede jeg at springe ud i det,” fortæller ejer af Miss Kikki Secondhand Susan Szwiec, der har mange års erfaring fra butiks -og servicebranchen med fire butikker i Tivoli.

Secondhandbutikken, der slog dørene op 1. marts i år sælger alt inden for luksusgenbrug – tøj, bælter, tasker, sko og accessories, og det er et hit.

”Vi har glade kunder, der anbefaler os videre. Det betyder vi også har kunder, der kommer helt inde fra København for at besøge os,” fortæller Susan Szwiec. Hun kører en salgsstrategi, der betyder at priserne på de rigtig gode mærkevarer ligger billigere end andre kendte secondhandbutikker, og så får hun hele tiden nye varer i butikken.

”Jeg har kunder, der kommer hver uge, for de ved, at der altid er nye spændende ting på bøjlerne.”

Mærkerne i butikken er blandt andet de luksuriøse Karen Millen, Rützou, Odd Molly og Day, men der er også tøj i den anden ende af skalaen fra H&M og Second Female. Ifølge Susan Szwiec, tøj der rammer alle kvinder. Butikken har en dejlig luftig indretning og et stort prøverum med flere spejle. Du finder Miss Kikki Secondhand på Herlev Hovedgade 164B, og der er gode parkeringsforhold bag butikken.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top