annonce
Lyserød lørdag skal give 100.000 kroner
IF Bytoften har fået involveret mange samarbejdspartnere omkring stævne på Gladsaxe Stadion

IF Bytoften har fået involveret mange samarbejdspartnere omkring stævne på Gladsaxe Stadion

Lyserød Lørdag 4. oktober, hvor der samles penge ind til kræftens Bekæmpelse ser ud til at blive ikke så lidt af en københavnerbegivenhed med opvisningsbanen på Gladsaxe Stadion som centrum for en gigantisk fodboldturnering.

Med IF Bytoftens formand Thomas Dreyer som drivkraft fik klubben fra Egegårdskvarteret virkelig sat skub i fodbold fitness, hvor kvinder kommer og hygger sig – ofte mens deres børn træner ved siden af.

-Så pludselig opstod tanken om at køre videre med ideen. Vi har haft stævner med mange hold som deltagere, så vi kan lige så godt lave endnu et stævne – der bare skal være ekstra stort denne gang. DBU er blevet koblet på, Kræftens Bekæmpelse er naturligvis med, Nordea fonden stiller op, og Select har ligefrem lavet lyserøde bolde lige som der vil komme hold, der spiller helt i lyserødt. Banerne kridtes op med lyserødt kridt.

Tidligere minister Lykke Friis har aldrig lagt skjul på, at hun er fodboldfreak (med en svaghed for Tyskland og Bayern), så hun har lovet at komme og vil tage et hold med,  lige som Katrine Skov fra byrådet stiller med et hold, fortæller Thomas Dreyer.

-Hver deltager skal betale 100 kr. for at være med. Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Alle tilskuere skal betale 25 kr. Vi skal have sat fart i et lotteri, så nu håber vi, at erhvervslivet i Gladsaxe vil bakke op med nogle attraktive præmier, så alle får lyst til at købe lodder.

-Ambitionen er at hele stævnet, der sluttes af med en fest i Abs Lounge, skal indbringe 100.000 kr. Forhåbentlig udvikler det hele sig så positivt, at ideen kan føres videre til både Fyn og Jylland, siger Thomas Dreyer.

-Det kan måske også lade sig gøre at lave en tilsvarende turnering på Rådhuspladsen i København næste år.

IF Bytoften har sendt invitationer ud til 185 klubber. Allerede nu er klubben selv klar med 20 spillere til stævnet, hvor fire dommere har meldt sig som frivillige til at styre kampene.

For fædre, børn og kærester vil der blive sørget for masser af underholdning, så det hele kan blive en ren familiebegivenhed.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top