annonce
På rideskole en uge
rideskolen-7.jpg
Der var overtal af piger på hesteryg, da Grønnegårdens heste lagde ryg til rideskoleugen. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Grønnegårdens heste i fuld vigør

På Grønnegårdens Fritids- og Ungdomsklub på Transformervej var der både nybegyndere og garvede rytter på hesteryggene i forrige uge og i denne uge. Tilbuddet er en del af Gladsaxe Kommunes meget populære sommerferieaktiviteter for børn mellem 10 og 14 år.

”På rideskolen lærer børnene, hvordan det er at have en hest. Det handler både om at ride, men også om at passe og pleje en hest med alt, hvad der hører til, ” forklarer Maria Hedenvall, underviser i Klub Gladsaxe. Hun står sammen med sin datter for ugerne med rideskole.

”Der kommer 15 børn om ugen i to uger. Vi har syv heste, så de er tre børn, der deler en hest, og det er både nybegyndere og mere øvede ryttere,” fortæller Maria Hedenvall, der slår fast, at børnene ikke bliver verdensmestre på en uge, men de når alligevel langt.

”De lærer grundridning, og så får de en masse viden om heste generelt.”

Mia på 12 år er super glad for at tilbringe en hel uge sammen med hestene.

”Jeg rider en gang om ugen, men det er sjovt at være her en hel uge, og jeg kender flere af de andre.”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top